Over ons

Ik ben Kevin en uw vaste aanspreekpunt bij Keukenstudio Someren. Vanaf 1 juni heet ik u van harte welkom bij Keukenstudio Someren. Met bijna 10 jaar keukenervaring hoop ik u te helpen bij het creëren en ontwikkelen van uw droomkeuken. Ik ben zelf al jaren woonachtig in het prachtige Brabant en weet dus goed wat de lokale wensen zijn. Naast onze vestiging in Gouda willen we ook graag in Someren mooie keuken projecten realiseren. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoge en vaste keukenmonteurs zodat ook de montage in goede handen is. Door ons totaalconcept kunnen wij zorgen voor de voorbereidende werkzaamheden zoals demontage van de keuken of installatie werkzaamheden zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft bij realisatie van uw keuken. 

Kom eens langs in onze nieuwe keukenstudio zodat ik u kan laten zien wat wij in huis hebben en hopelijk voor u kunnen betekenen. Tot ziens bij Keukenstudio Someren, de koffie staat klaar!

Bij ons kunt u gratis parkeren voor de deur op eigen parkeerterrein en is het binnen zomers lekker koel en s'winters behaagelijk warm! 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Open op afspraak
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Ook buiten onze openingstijden is het mogelijk een afspraak te maken in onze keukenstudio of bij u thuis!Facebook


Maak een afspraak